Fotoutstilling: Sex Pistols i Trondheim 1977


Sex Pistols? Hva i all verden har de på mynotesblog.com å gjøre?

Ingenting. Ihvertfall ikke annet enn at jeg vil gjøre litt reklame for en fotoutstilling på Galleri Lilje i Trondheim. Der stiller jeg nemlig ut en rekke av mine egne bilder fra den famøse Sex Pistols-konserten på Samfundet i Trondheim i 1977.

Ikke alle vet at jeg egentlig er utdannet fotograf fra Trondheim Yrkesskole og jobbet som fotoreporter i Billedbladet NÅ noen år av min karriere som journalist og pressefotograf. Disse bildene er fotografert i forbindelse med en reportasje i Billedbladet NÅ.

Nå er de altså utstilt på Galleri Lilje i Trondheim og er en del av lanseringen av boken “Sid’s Norwegian Romance, Sex Pistols Exciled to Trondheim 1977”. Boken er skrevet av Trygve Mathisen med god research-hjelp fra Harry Nordskog. En stor del av bildene i boken er altså mine og du finner også svært mange sitater fra min reportasje fra konserten.

Boken er på engelsk og du får også kjøpt den i vanlige bokhandler (ISBN 978-82-93130-02-4).

Utstillingen på Galleri Lilje er åpen frem til 10. april. Der kan du også få kjøpt bildene.

One Comment

  1. Great photo. Sex Pistols had a huge influence on me during my youth. Unfortunately I was living in Utah at the time so there was no way I was going to get to see them live.

    Like

Comments are closed.