News

Ny jobb


Alt har en begynnelse. Og alt har en slutt. For min del er nå de 12 årene i Lotus ved veis ende. Men hva fremtiden bringer, vet ingen.

Mandag denne uken gikk jeg over i en ny rolle som Channel Marketing Manager i IBM. Det betyr at jeg heretter skal konsentrere meg om markedsføring av alle brands i IBM – det være seg programvare eller maskinvare. Min oppgave vil være å koordinere markedsføringsaktiviteter gjennom våre Business Partnere, sikre at Business Partnerne får den opplæring de trenger og gjøre IBM og våre mange spennende løsninger mest mulig synlige i kanalen, både via tradisjonelle markedsføringskanaler, via events og via sosiale medier!

Det er en spennende og svært omfattende jobb, med mange utfordringer og systemer å sette seg inn i. Jeg har masse å lære i den nye jobben, men sikkert også noe å lære bort, håper jeg!

Så for dere som kjenner meg fra den gule frontlinjen, vil jeg nok ikke være så synlig som tidligere. Men forhåpentligvis vil dere merke at jeg beveger meg der inne i “skyggene” og trekker i trådene for å tilrettelegge på markedssiden – både for det gule brandet, men også for alle de andre fantastiske brandene IBM har i porteføljen sin!

Wish me luck!

PS! Jeg kommer fortsatt til å blogge – etterhvert også bredere enn nå…

11 thoughts on “Ny jobb

 1. Hei Arne – lykke til med ny jobb. Jeg vil tro du får nok å sette deg inn i de neste ukene:). Ikke småtterier du skal ha ansvaret for men med din erfaring tar du det sikkert på strak arm.

  Kristin

  Like

 2. God vind – som de siger her i Danmark. Men du glemmer jo nok ikke din gule farve 🙂

  Like

 3. Gratulerer med spennende jobb. Men Lotus blir aldri det samme uten deg Arne. jeg kan ikke huske Lotus uten deg så dette blir spessiellt. Jaja, kan jo kanskje finne på noe nytt jeg og da 😉

  Like

 4. Enig med kommentarene over. Det er synd å ikke ha deg i teamet vårt, men en gang gul-alltid gul og vi er fortsatt i samme communities og bygning!

  Jeg tror det er fint at du kan bruke dine evner til å spre det glade budskap over større områder…..
  Håper andre også setter pris det jobben som du gjør, slik vi har gjort til nå!

  PS! Dette er ikke siste gangen du replikerer…… 😉 Tror nok at du blir gul igjen før du blir pensjonist…..

  Like

 5. Det fine med deg Arne er at du deler – enten det er i IBM eller med partnere. Lykke til i ny rolle og velkommen på besøk til Atea 🙂

  Like

 6. For den som har muligheter og fortsatt kjenner driven, er det alltid spennende med nye utfordringer. Som inspirasjonskilde har du sterkt bidratt til å opprettholde motivasjon og interesse for Lotus produkter. Lykke til med nye utfordringer.

  Like

Comments are closed.