Ny jobb


Alt har en begynnelse. Og alt har en slutt. For min del er nå de 12 årene i Lotus ved veis ende. Men hva fremtiden bringer, vet ingen.

Mandag denne uken gikk jeg over i en ny rolle som Channel Marketing Manager i IBM. Det betyr at jeg heretter skal konsentrere meg om markedsføring av alle brands i IBM – det være seg programvare eller maskinvare. Min oppgave vil være å koordinere markedsføringsaktiviteter gjennom våre Business Partnere, sikre at Business Partnerne får den opplæring de trenger og gjøre IBM og våre mange spennende løsninger mest mulig synlige i kanalen, både via tradisjonelle markedsføringskanaler, via events og via sosiale medier!

Det er en spennende og svært omfattende jobb, med mange utfordringer og systemer å sette seg inn i. Jeg har masse å lære i den nye jobben, men sikkert også noe å lære bort, håper jeg!

Så for dere som kjenner meg fra den gule frontlinjen, vil jeg nok ikke være så synlig som tidligere. Men forhåpentligvis vil dere merke at jeg beveger meg der inne i “skyggene” og trekker i trådene for å tilrettelegge på markedssiden – både for det gule brandet, men også for alle de andre fantastiske brandene IBM har i porteføljen sin!

Wish me luck!

PS! Jeg kommer fortsatt til å blogge – etterhvert også bredere enn nå…