LSBG’s vårseminar nærmer seg – meld deg på nå!


Nå nærmer LSBG’s årlige vårseminar seg med stormskritt. Med andre ord er det på tide å sette av plass i kalenderen og melde seg på!

Det populære vårseminaret går av stabelen på fasjonable Farris Bad i Larvik i dagene 11. – 12. mai og påmeldingen er allerede åpen!  

Akkurat som på årets Lotusphere i januar har LSBG valgt seg temaet “Get Social – Do Business”. Styret i LSBG oppfordrer folk til å være tidlig ute med påmelding. Da får du nemlig et av de beste rommene med sjøutsikt, en helt unik T-shirt (kun de 20 første vanlige deltagerene) og ikke minst en best mulig pris for din arbeidsgiver.

Årets vårseminar inneholder mye spennende. Gå gå inn på agendaen for flere detaljer. Du kan velge om du bare er med på dagtid, eller om du vil overnatte 11.-12.5 og evt. natten før eller etter til spesialpris.

LSBG’s styre sier de er spesielt glade for at Ron Sebastian har kunnet prioritere Norge på nytt. Han åpner arrangementet med å gi deltakerne en oversikt over IBM sin strategi – med praktisk demo av verdensklasse. Deretter kommer Joha Telju, som forteller hvordan Lotus og Business Intelligence-teknologi kan kombineres for å gi optimalt beslutningsgrunnlag. Så deler man seg i parallelle spor slik at det er noe for enhver smak – enten du er en avansert bruker, administrator, utvikler, IT sjef eller har en rolle som representerer forretningssiden i din virksomhet.

Når “Do Business” er ferdig for dagen, så er det tid for  “Get Social” og man fortsetter suksessen fra i fjor med en skreddersydd film og utfordrende teamoppgaver, der alle kan delta og bidra etter eget ønske. Det er ikke fysisk utfordrende på noen måte, men det enkelte lag som deltar må være “mentalt på topp” dersom man skal vinne konkurransen. Etter dette er det tid for SPA eller avslapning på rommet, før man møtes til festmiddag. I år har LSBG middagen i eget lokale med en skreddersydd vinpakke som er noe å se fram til. Her deles det også ut fine premier til det vinnende laget.

På dag to har LSBG vært så heldige å få på plass Paul Mooney for å åpne dagen. Han er en irlender som virkelig har omfattende kunnskaper og snakketøyet i orden. De som har fått med seg en “Adminblast!” med Paul, glemmer det ikke! Deretter deles det opp i parallelle spor igjen, og så i plenum gir Emmar Hoel fra IBM Collaboration Solutions i Norge deltakerne en oversikt på det nyeste rundt samhandling og sosiale løsninger. Denne gang med norsk fokus. Helt til slutt er det et stort premiedryss – sponset av gode partnere!

Prisen du må betale er ekstra lav fram til 15. april 2011. Dette er fristen for å korrigere antall rom ovenfor hotellet. Etter det må LSBG betale for alle rom som er reservert.  Vær derfor rask med å melde deg på!

1 Comment

Comments are closed.