Er PC’ens dager talte?


Salget av PC-er er synkende. Håndholdte enheter tar stadig mer plass i markedet. Og salget av Apple’s Mac vokser betydelig!

Det er spesielt i USA man ser at salget av tradisjonelle PC’er synker sterkt. Verst har det gått ut over Acer som har opplevd at salget har sunket med 24,5 %. Dell sank med 12.1 %. Men ikke alt er like mørkt for alle tradisjonelle PC-produsenter. Toshiba økte salget med 10.9 % (antall enheter) og Apple hoppet opp hele 18.9 % i antall solgte enheter. Alt i følge nettstedet ZDNet.

Kan det være at det egentlig er operativsystemene og brukergrensesnittene og ikke selve maskinvaren vi er i ferd med å gå lei av?

Les hele artikkelen i ZDNet her!

1 Comment

  1. Tror egentlig det bare beviser at det man har mest behov for (hjemme) er noe å surfe på, evt. kunne spille et kjappt spill fra sofaen, og at PC’er har vært solgt til dette formålet fordi man ikke hadde noe bedre tilgjengelig…

Comments are closed.