Jeg har ikke sprukket, bank i bordet


Den 11. april deaktiverte jeg min Facebook-konto. I dag skriver vi 29. april og jeg har ennå ikke sprukket!

Og det underlige er at jeg ikke har savnet Facebook ett eneste sekund! Ikke engang ungene mine har jeg hatt behov for å sjekke på Facebook. For hva har skjedd, jo, de ringer til meg i stedet! På den gode, gammeldagse måten, med en telefon! Eller på Skype eller Facetime, da. Det er jo så mye, mye bedre å se hverandre i øynene og snakke sammen! Oppleve smilene, faktene, grimasene, vise hverandre ting. Jeg har hatt lange samtaler med barnebarna på Skype. Og det nest minste barnebarnet har vist meg rundt i huset og stol vist frem lillebroren sin på Facetime.

Wow! Prøv du også! Det finnes et liv både før og etter Facebook!

1 Comment

Comments are closed.