30 dager uten Facebook! Og ingen abstinens…


– Hurra! Jeg klarte det!

Ovenstående sitat er egentlig hentet fra mitt barnebarn, Victor (12), da han for noen år siden fikk diplom etter å hatt sin siste dag i barnehagen.

Men i dag roper jeg det samme: – Hurra, jeg klarte det! 30 dager uten Facebook! Og ingen abstinens!

Jeg er over kneika. Akkurat som å stumpe røyken (noe som faktisk var mye lettere) har jeg nå sluttet med Facebook. Smertefritt! Og jeg savner det ikke – heller ikke mine virtuelle “venner”. Nå er bare mine “real life” venner tilbake. De som har virkelig uerstattelig verdi for meg.

Men om du fremdeles er på Facebook så fordømmer jeg deg ikke. Men jeg har vunnet tilbake noen halvtimer her og der i min hverdag som jeg har brukt på daglige spaserturer som brenner kalorier, kvitter meg for noen kilo og gir meg bedre helse!

Facebook? Det er bare sååå 30 dager siden…