Internett med lyntogsfart!


Wow! Trådløst internett på Østfoldbanen!

Noen ganger hender det at jeg ikke gidder å kjøre bil den lange veien fra Sarpsborg til Oslo for å gå i kundemøte. Det går bort mye tid bak rattet da man ikke får gjort stort annet enn å høre på nyheter og podcaster (jeg er en ivrig podcastlytter). Dessuten er det utrolig vanskelig og tidkrevende å finne parkering i Oslo. Dessuten er det svindyrt!

De gangene jeg må helt inn til Oslo sentrum er det derfor smartere å ta toget. Og tro det eller ei – toget går faktisk med jevne mellomrom. Det er de faste pendlerne som plages mest med tog som ikke går, ikke vi andre mer sporadiske.

På toget tar jeg alltid kontorvogn. Det koster 90 kroner ekstra, men det gir meg tilgang til strøm for Mac’en. Og i dag fikk jeg faktisk også gratis tilgang til internett – via togets eget nettverk. Det betyr at jeg får 1 time og 20 minutter ekstra arbeidstid – pluss kaffe!

Jeg nyter det! Kanskje skulle man gjøre dette hver gang man har et kundemøte i Oslo sentrum. Heia NSB!