News

Nye, småkjekke funksjoner i LotusLive


Bildet har jeg lånt fra bloggeren "lekkim" for ikke å avsløre mitt eget møteromsnummer...
I dag dukket det opp et par nye, kjekke funksjoner da jeg logget meg på min LotusLive Engage-konto.

Jeg har ofte kjappe webmøter med kunder og samarbeidspartnere der ute i cyberspace, men noen ganger er jeg opptatt av å ha stålkontroll på hvem som faktisk logger seg på. Riktignok ser jeg navnet deres over påloggede under webmøtene i LotusLive Meetings, men det er ikke alltid godt nok. Det hender at jeg deler informasjon som bare autentiserte deltakere skal få del i. Derfor har jeg ønsket meg en enklere måte å opprette passordkontroll på, nemlig i samme bilde som jeg starter webmøtet på. Og dessuten får jeg nå i samme bilde en taggerute for at jeg også vil ha en møterapport i etterkant. Tidligere måtte jeg bla meg litt frem til disse funksjonene. Nå er det helt opp i dage! Toppers!