Min nye telefon heter Sametime!


Min nye telefon heter Sametime Unified Communication. Nå ringer jeg ikke lenger fra min mobil, men fra min samhandlingsklient.

Enten jeg befinner meg på jobben, på hjemmekontoret, i bilen eller hvor som helst ellers der min lille MacBook Air er pålogget. Ja, da er Lotus Notes med Sametime mitt verktøy både for epost, dokument-deling, webkonferanser, videokonferanser og telefonsamtaler.

Jeg peker på et navn, høyreklikker på det og ringer. Og må jeg gå fra datamaskinen midt i samtalen setter jeg enkelt over til mobilen og tilbake igjen når jeg er tilbake. Og om jeg trenger å snakke med en tredje person også i samtalen, ja, så drar jeg bare navnet på denne personen inn i samtalevinduet og vips har vi en konferansesamtale.

Hva skjer om datamaskinen min ikke er koblet til nettet? Jo, da kommer du direkte til min mobiltelefon eller IP-telefonen på hjemmekontoret mitt, alt avhengig av hvilke regler for omruting av samtaler jeg selv har valgt.

1 Comment

  1. Polycom har også skjønt dette. Med IBM/Polycom får du akkurat samme funksjonalitet, men for video.
    Din Sametime blir din ultimate klient for både audio- og video-kommunikasjon. Du får videoen dit du ønsker den (find me follow me).

    Selvfølgelig kjører vi på åpne standarder, så også mulig med Polycom og integrere mot for eksempel Cisco/Tandberg, Sony etc.

    Like

Comments are closed.