Bli kvitt rotet i epostboksen din med FewClix…


Er du en av dem som ikke klarer å finne frem i din egen epostboks? En av dem som bruker mailboksen som arkiv og ikke har kontroll på hvor du finner alle de forskjellige epostene?

Selv benytter jeg noen enkle regler etter GTD-prisnippet (Get Things Done) og har aldri uleste eposter i boksen når jeg slutter for dagen. Og jeg begrenser meg alltid til å ha maks. 15 ubehandlede eposter når dagen er over.

Du kan lese mer om metoden min i en tidligere artikkel her på bloggen.

Men om du nå ike klarer å følge disse enkle reglene, hva da? Jo, da kan du installere en liten applikasjon i din Lotus Notes-klient med det snedige navnet “FewClix”. Den vil ordne opp for deg.

Jeg har selv tidligere benyttet FewClix i en gammel versjon av min egen Notes-klient en periode og synes den var veldig nyttig. Den gjorde det mye lettere for meg å finne igjen epost jeg ellers ikke ville kunne klare å finne uten å bruke altfor mye tid.

Ta en titt på videoen nedenfor og deretter kan du klikke her for å komme til hjemmesiden der du kan laste ned en provøeversjon av FewClix som er utviklet av Synaptrics.