News

Er Facebook i ferd med å dø?


Facebook er i ferd med å miste grepet på brukerne. Ihvertfall om man skal tro Techland som publiseres av velrenommerte Time.

I følge dette nettstedet har Facebook og andre sosiale medier for forbrukermarkedet begynt å oppleve synkende vekst i antall nye brukere. Tidligere var veksten til de sosiale nettverkene i forbrukermarkedet opp i 20 millioner nye brukere hver måned, men sank til 13,9 millioner nye brukere i april og 11,8 millioner nye brukere i mai.

Bloggen Inside Facebook melder at i England, Norge og Russland mistet Facebook 100.000 brukere i mai (jeg var selv en av dem), mens man i Kanada mistet hele 1,52 millioner brukere i samme måned. Bloggen antyder at Facebook kan ha blitt offer for sin egen suksess i land der nærmest “halvparten av befolkningen” har vært på Facebook.

Det som kan være i ferd med å skje er at såkalte “early adopters” er i ferd med å gå lei og ser seg om etter nye kule applikasjoner og tjenester.