Social Business fra IBM: Dette går utenpå alt annet du har sett fra konkurrentene!


Dette er en video du bør ta deg tid til å se. Riktignok over 72 minutter lang, men verd hvert sekund. Og du vil ikke bli skuffet, du vil bli overrasket, forfjamset, forundret, forbauset – og imponert.

Enten du er en ivrig tilhenger av eller hater Lotus Notes. Enten du er Microsoft-kunde eller IBM-kunde. Enten du skal skifte epostsystem eller beholde det du har. Enten du bruker Windows, Linux eller Mac OS – enten du bruker iPhone, iPad eller Android-enheter. Og var du på Lotusphere 2011 i januar er dette nettopp en video for deg – her får du nemlig vite hva som har skjedd siden sist!

Dette er en video du bør se – for det er dette IBM tenker når de snakker om Social Business. Og har du ikke sett denne videoen så aner du ikke hva du snakker om når du rakker ned på “de derre gammeldagse Lotus-greiene”.

Det er ikke gammeldagse løsninger det snakkes om her. Det er dagens løsninger – og fremtidens – og alle vises i live demo! Presentasjonen er fra den amerikanske konferansen Admin 2011 og gjøres av IBM-toppene Chris Crummey, Ed Brill og Ken Cavanaugh – alle tre har tidligere besøkt det norske Lotus-miljøet.

Dessverre lot ikke video’en seg “embedde” i bloggen min, men du kan se den ved å gå til denne linken!