Fra Outlook til Lotus Notes på 17 minutter!


Er du en ny bruker av Lotus Notes? Eller er du en bruker av Outlook og er nysgjerrig på Lotus Notes? Da er dette en video som passer for deg! På 17 minutter lærer du det du trenger for å ta i bruk Lotus Notes fremfor Outlook!

Fra Outlook til Notes på 17 minutter. Modul for modul.

I et 17 minutter langt videokurs blir du tatt med gjennom alle de viktigste funksjonene. Du får også opplæring i hvordan du kan skreddersy din Notes-klient slik at den passer akkurat til din spesielle bruk.

Videoen vil også være nyttig for de som ikke er veldig oppdatert på hva en Lotus Notes-klient er i dag, sammenlignet med hva den var tidligere. Eller hva man tror den er om man baserer seg på alle mytene og de fordommene som verserer i enkelte “fordomsfulle og IT-religiøse” kretser.

Er du en av de såkalte “Lotus Notes-haterne” så bør du ihvertfall se videoen. Da har du ihvertfall kvalifisert kunnskap om ditt “hatobjekt”.

Her er linken!

NB!

Vær oppmerksom på at denne begrensede videoen kun viser en brøkdel av alle muligheter som fins i Lotus Notes. Man kan i tillegg intergrere en rekke andre produkter og også gratis tjenester som plugins i verktøylinjen til høyre i klienten.

Vær også oppmerksom på at kontorstøtte-verktøyet Lotus Symphony også er en integrert del av Lotus Notes-klienten. Systemet inneholder regneark, tekstbehandling og presentasjoner – kompatibelt med både Microsoft og OpenOffice. Dessuten kan du bruke alle programmene på hvilken plattform du selv måtte ønske; Windows, Linux, MacOS.