News

IBM åpner for fritt valg av utstyr for de ansatte


IBM åpner nå for at de ansatte kan benytte eget foretrukket utstyr når det gjelder laptops, nettbrett og smart-telefoner.

Også i Norge ser du nå stadig flere IBM-ere med en Mac eller en iPad under armen og en iPhone i lomma. Og andre foretrekker Linux som OS på sine tradisjonelle, svarte ThinkPads fra Lenovo. Selv er jeg totalt på MacOS og iOS plattformene.

Les mer her!

3 thoughts on “IBM åpner for fritt valg av utstyr for de ansatte

  1. Finnes det SW som gjør at du kan hente ned dokumenter fra Citrix og jobbe offline på ipad, og så synce det tilbake til en filserver eller en webbasert arkiv eller via Citrix når du er on-line?

    Like

    1. Forresten, test QuickOffice, Dropbox eller Evernote – enten hver for seg eller i kombinasjon. QuickOffice kan ihvertfall redigere dokumenter fra Microsoft-plattformen. Og Dropbox og Evernote er gode løsninger for å lage på webben (jeg foretrekker Evernote). Men hvordan dette er med Citrix vet jeg ikke, dessverre…

      Like

Comments are closed.