Du kan bruke IBM Connections direkte fra Notes 8.5.3 – gratis!


Det er ikke hver dag du får noe gratis fra din programvareleverandør. Men det gjør du om du er en fast IBM Notes og Domino-kunde.

Når du oppgraderer til Notes 8.5.3 har du også rett til å installere funksjonene Profiles og Files fra IBM Connections. Det betyr at du får funksjonalitet som forenkler fildeling med versjons- og tilgangskontroll. Men ikke bare det – du får også et fantastisk godt verktøy for å finne andre dyktige kolleger i nettverket ditt. Har du gyldig vedlikeholdsavtale for Notes får du disse nye funksjonalitetene GRATIS.

Er du på Microsoft-plattformen med MS Office og Outlook, må du anskaffe Sharepoint og en rekke andre tredjeparts produkter for å oppnå samme funksjonalitet. Det innebærer masse komplisert skreddersøm, konsulent- og integrasjonsarbeide. Vil du ha det billigere og bedre kan du kjøpe IBM Connections som integrerer enkelt med MS Office og Outlook via plugins.

Her ser du hvordan IBM Connections Profiles og Files integrerer i Notes 8.5.3: