LSBG og IBM deler ut stipender til Lotusphere 2012


Nå er både høstens LSBG medlemsmøte og IBM Smarter Business unnagjort, så da er det på tide å planlegge Lotusphere 2012. LSBG håper på mange søkere på sitt attraktive stipend som deles ut i år også.

Informasjon om stipendet og søknadskjema finner du her, men vær rask for søknadsfristen går ut mandag 21.11.2011 kl. 12.00.

I år gir LSBG også ut en spesiell tilgangskode, slik at de som ikke får stipendet likevel kan spare $100 på konferanseavgiften. Send en mail til LSBG idag (klikk her), så returnerer de en slik tilgangskode til deg – men husk at den kun er for bruk for LSBG medlemmer.

Det er også et godt argument at prisene både på konferansen, flyet og hotellrommet stiger etterhvert – så det er idag sjefen din bør si ja til reisen. Venter man til siste liten blir det dyrt og vanskelig å få et hotell med gratis Lotusphere buss til/fra arrangementet. De eneste som bør vente med å melde seg på er de som søker om IBM sitt stipend – her må nemlig IBM melde på deltageren, men vinneren av LSBG sitt stipend kan melde seg på selv.

Now until December 2, 2011 the fee is $1,995 USD. The early bird gets the best price!
On December 3, 2011, the fee will increase to $2,295 USD.
On January 14, 2012, the full conference fee of $2,495 USD will apply.
The flat rate for those using Ed Pack dollars is $2495.