News

Snedig epost-varsler i Notes 8.5.3


I den siste versjonen av Notes er det en snedig liten funksjon jeg har stor glede av (i tillegg til alle de andre)!

Når du har Notes-klienten minimert kan det hende du likevel ønsker å følge med når det kommer nye eposter, men uten at varsleren nødvendigvis gir lyd fra seg.

Ved å gå inn i oppsettet for 8.5.3-versjonen (se bildet) kan du sette opp en varsler som kommer skliende inn fra høyre på dataskjermen. Der ser du overskriften på de siste epostene som kom og du kan åpne dem direkte derfra om du ønsker.

I samme oppsett kan du bestemme om du vil ha lydvarsel eller ikke. Og hvor ofte du vil ha innkommende epost. Selv har jeg satt min til 15 minutter mellom hver gang det kommer inn epost – for å slippe å bli forstyrret i det jeg holder på med. Utgående epost går med en gang slik jeg har satt det opp.

Slik setter du opp epost-varsleren i Notes 8.5.3
Slik ser den nye epostvarsleren som sklir inn fra høyre side på dataskjermen din!