News

Fremtidens epost: IBM lanserer Social Mail


Det spiller ingen rolle om du bruker Lotus Notes eller Microsoft Outlook – om du skyfler eposten din via en Domino-server eller en Exchange-server. Snart blir e-posten din bare en av mange funksjoner i ditt totale samhandlingssystem! IBM har løsningen på beddingen – og du får et innblikk i fremtiden her!

Det er IBM Connections som er det regjerende sosiale samhandlings-verktøyet på markedet nå. Du må gjerne tenke Sharepoint, men skal du ha samme funksjonalitet i dette dokumentlagrings-verktøyet fra Microsoft må du ut og shoppe en rekke tredjeparts-løsninger for å oppnå rell og moderne samhandling. Og deretter må du bruke utallige konsulenttimer på å sy det sammen. Jeg tipper 80/20 regelen gjelder her – 20 % av kostnadene er lisenser til Microsoft og 80 % er timelønn til konsulentene for integreringsjobben.

Joda, det skal installasjon til når det gjelder IBM Connections også. Men der kommer all funksjonalitet “ut av boksen” – det følger med. Og det fine er at du kan godt ha Sharepoint og Outlook og Microsoft Office. IBM Connections integrerer ved hjelp av enkle plugins i Microsofts programvare. Bedre og billigere!

Og – om ikke lenge kan IBM gjøre din Exchange/Outlook sosial – gi den funksjonalitet du ellers bare ville kunne drømme om. Se her hva IBM Connections nå integrerer – Social Mail! Etter all sannsynlighet blir dette tilgjengelig fra og med versjon 4 av IBM Connections. Dagens versjon er 3.0.1.

Nyt videoen. Det er din fremtidige arbeidsflate du ser på!

Beklager: Videoen er senere blitt trukket tilbake fra YouTube av produsenten! Les her!

3 thoughts on “Fremtidens epost: IBM lanserer Social Mail

Comments are closed.