News

GET påstår i brosjyren at jeg har fått 50 Mb/s bredbånd i dag, men fikk jeg det…?


Her er målingen jeg fikk ved å bruker Surfometeret på http://www.dinside.no.

Dette er det samme resultat som jeg hadde FØR jeg oppgraderte til Superbredbånd! Og for det betaler jeg 100 kroner mer enn tidligere. Hm. Her er det no muffens, skal du se. Er det kanskje slik at de faktisk ikke kan levere denne hastigheten til meg, likevel? Det har skjedd med en annen leverandør – og da sa jeg opp abonnementet.

Følg med, følge med! Først skal vi se om Get overvåker blogger og sosiale medier og fanger opp det jeg har skrevet her. Eller så må jeg ta kontakt og be om en forklaring. Følg med i denne såpeoperaen som er i ferd med å utvikle seg. Vil jeg svelge kamelen og innse min egen dumhet? Vil jeg bli forbannet og nedgradere? Vil jeg klage og be om å få redusert pris? Eller vil jeg bytte leverandør?

Se det får du ikke vite om du ikke fortsetter å lese bloggen min!

One thought on “GET påstår i brosjyren at jeg har fått 50 Mb/s bredbånd i dag, men fikk jeg det…?

Comments are closed.