Enorm interesse for seminaret i neste uke!


Da jeg inviterte til gratis seminar torsdag 15. desember hadde jeg ikke i min villeste fantasi kunne se for meg at interessen skulle være så stor – også midt i julebordsesongen!

Men sånn er det altså. Muligheten til å se forskjellene på løsningene til IBM og bla. Microsoft i live demo har altså gitt smekkfull påmelding – ja, faktisk så mange at vi snart ikke har plass til flere ved middagen etterpå (maks. 35).

Men under selve seminardelen har vi plass til flere, selv om vi også der nærmer oss maksimalt antall (maks. 88) som lokalet er godkjent for.  Og lokalet er The Mini Bottle Gallery i Kirkegata 10 i Oslo. Vi begynner presis 09:00 og holder på til 15:30. Da går vi over i den sosiale delen der vi nå bare har to – tre plasser igjen.

Se mer informasjon om agenda og påmelding her!