Microsoft eller IBM? Stappfullt seminar i morgen!


Selv om påmeldingen nå er stengt mottar jeg henvendelser fra folk som vil være med på seminaret “Hvem er best på Social Business – Microsoft eller IBM?” i morgen.

Jeg kunne i mine villeste fantasier ikke innbille meg at det skulle strømme til med så mange interesserte deltakere nå midt i julebordsesongen! Men interessen for seminaret på “The Mini Bottle Museum” i morgen er stappfullt i henhold til forventningene. Middagen er fulltegnet og for ikke å sprenge rammene må vi nå finsile eventuelle etternølere som ikke har meldt seg på før fristen utløp klokken 12:00 i går. Det er kø i døra og jeg føler meg som en dørvakt!

Dette blir meget spennende! Vi sees i morgen. 09:00 presis!

1 Comment

  1. Vær så snill og legg ut litt stoff rett etter seminaret slik at vi som ikke har mulighet til å delta kan lese litt godsaker 🙂

Comments are closed.