Radicati Group: Antallet Lotus Notes-brukere vil vokse betydelig i årene fremover


Lotus Notes vil vokse betydelig i årene fremover. Det er konklusjonen til analyseselskapet The Radicati Group.

En Radicati-analyse fra juni 2010 viste at forventet antall brukere av Lotus Notes epost ville være 192 millioner ved inngangen til 2011. Prognosen til Radicati viser også at antallet vil være økt til 266 millioner brukere i 2014. Dette er en vekst på 8 %. Undersøkelsen baserer seg på antall epostbokser og i følge det vi kan lese ut av undersøkelsen sier denne ingenting om alle de brukerne som ikke bruker Notes som epostklient, men som applikasjonsklient. Det er en kjent sak at mange store bedrifter beholder sine Notes-klienter selv om de skifter til et annet epostsystem. Dette fordi mange bedrifter har driftskritiske applikasjoner som baserer seg på Notes-klienten.

Se summary fra undersøkelsen her!