LeasePlan valgte samhandling fra IBM


Da det internasjonale bil-leasing-selskapet LeasePlan skulle velge samhandlingsløsning for sine 6.000 ansatte i 30 forskjellige land, falt valget på IBM’s teknologi-ledende løsninger.

LeasePlan Corporation, som har sitt hovedkvarter i Nederland, har mer enn 45 års erfaring fra sin bransje og administrerer i dag en flåte på 1,3 millioner biler. For å holde styr på alt dette hadde de 6.000 ansatte behov for en løsning som kunne forbedre samhandlingen, øke produktivitetet og øke kompetansedelingen i selskapet. Løsningen måtte også kunne skalere problemfritt i takt med den økede veksten i selskapet.

Med hjelp av IBM Connections etablerte LeasePlan et internt sosial nettverk med navnet LinkedPeople. IBM Connections er en programvareløsning som gir brukerne en moderne og fleksibel plattform for sosial samhandling langt ut over det å dele dokumenter. Samtidig implementerte LeasePlan IBM Lotus Notes og IBM Sametime for kommunikasjon og samhandling i sanntid. Denne delen av prosjektet ble etablert på IBM Lotus Domino plattformen.

“In addition to the highly valuable collaborative functionality, IBM Connections gives us a richer way of working that is independent
of time and place.”
— Jaap Boer, global project manager, LeasePlan Corporation N.V.

Les hele historien her!