Google+ dør!


Så er det offisielt, det de fleste regnet med, men håpet i det lengste ikke skulle skje. Google legger ned Google + for forbrukere. Jeg er litt usikker på om det egentlig er et tap, for det gikk ikke lang tid før jeg sluttet å bruke applikasjonen.

Det er som med IBM’s Watson Workplace – det ble aldri noen kommersiell suksess selv om løsningen var både intelligent og nyttig. Begge løsningene var aldri nyttige nok til at noen var villig til å betale for dem.

Både Google + og Watson Workspace (den siste en Slack-lignende greie med kunstig intelligens) legges ned i disse dager. Begge er varslet og man har fått en viss tid på laste ned den informasjonen man har lagret i dem med hjelp av en liten snutt som begge har laget for formålet. Google + forsvinner i april og da vil alt innhold fjernes. Watson Workspace (må ikke forveksles med AI-løsningen Watson) forsvinner i månedsskiftet februar/mars.

Fred være med deres minne.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.