En dag uten Facebook…


Den første dagen uten kontakt med Facebook er snart over. Og det har egentlig gått bra, mye bedre enn jeg hadde fryktet. Ingen tegn til abstinenser. Ingenting, men det er jo ikke det samme som at det varer.

Så har jeg jo YouTube, da. Må alltid kikke noen minutter på tuben før jeg sovner, men forsøker å kutte ut Trump som jo har gått meg på hjernen. Han sitter fast som et virus eller en svulst, om du vil.

Tror kanskje jeg skal finne meg en serie som jeg kan følge med på. Det gjør seg alltid med en god krim, helst ikke amerikansk, de er for opplagte. Kanskje en engelsk, de er alltid intelligente slik at du må bruke hodet. Men jeg har også god erfaring med spanske og franske krimserier.

Også Wisting, da. Det er vel noe av det beste som er laget av TV-krim i Norge, etter min mening.

Men Facebook klarer jeg meg uten…

2 Comments

Comments are closed.